Schakel een expert in voor
complexere rioolproblemen
zoals verstoppingen

Veelzijdige rioolwerkzaamheden

riool, rioolservice, rioolzuivering, rioolontstopping, riolering, rioleringsproblemen, reparatie, Breda, Brabant, 24 uurs service riool, rioolservice, rioolzuivering, rioolontstopping, riolering, rioleringsproblemen, reparatie, Breda, Brabant, 24 uurs service riool, rioolservice, rioolzuivering, rioolontstopping, riolering, rioleringsproblemen, reparatie, Breda, Brabant, 24 uurs service

Ontstoppen

Een lekkage of wateroverlast in en rondom uw huis of pand kan zijn ontstaan door een verstopping of beschadiging aan uw rioleringsnetwerk. Zonder de juiste kennis en ervaring is er vaak geen beginnen aan het repareren van uw leidingen.

Daarnaast is het zonder de benodigde specalistische apparatuur al snel een tijdrovende klus en tot slot ook niet geheel onbelangrijk - door zelf aan de slag te gaan met ontstoppingsmiddelen en appartuur kunt u zelf (meer) schade aan het rioleringsstelsel aanbrengen, waardoor er uiteindelijk nog meer problemen kunnen ontstaan.

Wilt u dus snel van uw verstopping in uw toilet, douche en/of andere afvoerleidingen af maar heeft u niet de tijd of de juiste middelen in huis om zelf aan de slag te kunnen gaan? Twijfel niet langer en kies voor de veiligheid en zekerheid van een erkende rioolspecialist. U bespaart hierdoor een hoop tijd, geld en moeite en bent er zeker van dat de rioolwerkzaamheden op een professionele wijze voor u worden geklaard.

RuvÉ Rioolservice staat u graag 24/7 te hulp en is snel ter plaatse om die vervelende stank, lekkage, overstroming, of verstopping snel voor u te verhelpen! Bel nu RuvÉ Rioolservice uit Breda op 06 - 439 84 911 of 076 - 888 27 84

Rioolinspectie

Vreemde geuren en lekkages in en rondom het huis of pand kunnen ontstaan doordat er in het riool bijvoorbeeld vervuilingen, verzakkingen en/of ingroei van boomwortels bestaan. Om erachter te komen waardoor bovenstaande rioolproblemen ontstaan, voert RuvÉ Rioolservice graag een rioolinspectie voor u uit.

Tijdens een rioolinspectie wordt er met een glasfiberkabel waar een speciale camera aan bevestigd is, handmatig een inspectie uitgevoerd. Wij voeren in vrijwel alle breedten, dikten en soorten leidingen inspecties uit en sporten indien nodig direct de bestaande rioolproblemen voor u op.

Met een ingebouwde zender is het aan het oppervlak mogelijk om de rioolinspectie-camera te volgen en de exacte locatie van het rioolprobleem vast te leggen zodat het probleem direct kan worden opgelost.

Doorspuiten

Voor het professioneel reiningen en doorspuiten van het rioleringsstelsel maakt RuvÉ Rioolservice gebruik van servicebussen die bechikken over een hoge druk installatie, een watertank en diverse mechanische veren.

Het doorspuiten en reinigen van het riool gebeurt met een waterdruk van ongeveer 150 bar waardoor diverse leidingen van verschillende dikten direct kunnen worden ontstopt en gereinigd. 

De electrische veermachines kunnen worden ingezet voor de grotere rioolbuizen, waarvoor tevens verschillende koppen zoals bootkoppen en freeskoppen ingezet kunnen worden.

Door mdidel van draaiende bewegingen van de veer wordt al het vuil losgemaakt en weggespoten. Op deze manier verdwijnen alle restanten van de verstopping in de hoofdriolering en beschikt u weer over een schoon riool.

Stankdetectie

Voor het opsporen van lekkages in de riolering die bijvoorbeeld stankoverlast kunnen veroorzaken maken we gebruik van een zogenaamde rookgenerator die een speciaal soort gas in het rioolstelsel blaast.

Door middel van rookgasdetectie kan vervolgens worden opgespoord waar het probleem of de breuk zich in de leidingen bevindt.

Indien nodig kan er direct actie worden ondernomen en verhelpen de specialisten van RuvÉ Rioolservice het stankprobleem op snel en efficiënt ​voor u op.

riool, rioolservice, rioolzuivering, rioolontstopping, riolering, rioleringsproblemen, reparatie, Breda, Brabant, 24 uurs service

Bel ons nu voor al uw rioolproblemen in en rondom Breda!

076 - 888 27 84       |       06 - 439 84 911