Professionele hulp bij riool verstopping in Breda

Voor complexe rioolproblemen zoals verstoppingen schakelt u het beste een expert in. De ervaren rioolspecialisten van RuvÉ Rioolservice werken met vaste tarieven en staan 24 uur per dag voor u klaar. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Neem contact op

Riool ontstoppen

Een lekkage of wateroverlast kan veroorzaakt worden door een verstopping in uw rioleringsnetwerk. Gaat u zelf aan de slag zonder de juiste kennis, ervaring en specialistische apparatuur, dan kunt u schade aan het rioleringsstelsel aanbrengen. Met nog meer problemen als gevolg!

Kies liever voor de veiligheid en zekerheid van een erkende rioolspecialist, zoals RuvÉ Rioolservice uit Breda. Wij helpen u snel van de verstopping in uw toilet, douche en/of andere afvoerleidingen af. U bent er zeker van dat de rioolwerkzaamheden op een professionele wijze worden geklaard en u bespaart hierdoor uiteindelijk een hoop tijd, geld en moeite.

Doorspuiten

Voor het professioneel reinigen van het rioleringsstelsel maakt RuvÉ Rioolservice gebruik van servicebussen die beschikken over een hogedrukinstallatie, een watertank en diverse mechanische veren.


Het doorspuiten van het riool gebeurt met een waterdruk van ongeveer 150 bar, waardoor diverse leidingen van verschillende diktes direct kunnen worden ontstopt en gereinigd. 


De elektrische veermachines worden ingezet voor grotere rioolbuizen. De draaiende bewegingen van de veer maken het vuil los, waarna het weggespoten wordt. Zo verdwijnen alle restanten van de verstopping en beschikt u weer over een schoon riool.

RuvÉ Rioolservice uit Breda staat u graag 24/7 te hulp en is snel ter plaatse om die vervelende rioolverstopping voor u te verhelpen!
Bel nu 076 - 888 2784 om direct een offerte aan te vragen.