Rioolinspectie bij lekkages in Breda

Nare rioolluchtjes in huis zijn erg vervelend, dus daar bent u het liefst zo snel mogelijk van af. RuvÉ Rioolservice biedt 24-uursservice voor diverse rioolwerkzaamheden in en rond Breda, inclusief stankdetectie. Ook verhelpen wij zo nodig uw probleem meteen. Onze rioolexperts werken met gespecialiseerde apparatuur, zodat u verzekerd bent van topkwaliteit.

Vraag nu een offerte aan

Rioolinspectie

Vreemde geuren en lekkages kunnen ontstaan doordat er in het riool bijvoorbeeld verzakkingen, opeenhopingen van vuil of ingegroeide boomwortels aanwezig zijn. Om erachter te komen waardoor deze rioolproblemen ontstaan, voert RuvÉ Rioolservice graag een rioolinspectie voor u uit.

Tijdens een rioolinspectie wordt er met een glasvezelkabel met een speciale camera handmatig een inspectie uitgevoerd. Met een ingebouwde zender is het aan het oppervlak mogelijk om de rioolinspectie-camera te volgen en de exacte locatie van het rioolprobleem vast te leggen, zodat het probleem direct kan worden opgelost. Wij voeren in vrijwel alle breedten, diktes en soorten leidingen inspecties uit.

Stankdetectie

Voor het opsporen van lekkages in de riolering die stankoverlast veroorzaken, maken we gebruik van een zogenaamde rookgenerator die een speciaal soort gas in het rioolstelsel blaast. Door middel van rookgasdetectie sporen we vervolgens op waar het probleem of de breuk zich in de leidingen bevindt.


Indien nodig kunnen we direct actie ondernemen en lossen de specialisten van RuvÉ Rioolservice het stankprobleem snel en efficiënt voor u op.